BİLECİK / BOZÜYÜK - Bilecik Güzel Sanatlar Lisesi

Bilecik Güzel Sanatlar Lisesi

YENİDOĞAN MAH. DOĞAN KOZU CAD. T.O.K.İ. OKUL BLOK NO 40/1 BOZÜYÜK / BİLECİK
Vizyon
Ulusal ve uluslararası düzeyde kabul gören, yetiştirdiği üretken bireylerle çağın sanat anlayışının toplumda etkin ve yaygın konuma gelmesine öncülük eden bir eğitim ve öğretim kurumu olmaktır.
Misyon
Eğitimin nitelikli olan bir içeriğe sahip olmasına önem verir. Öğrencileri bireysel yetenek ve başarıları doğrultusunda yetiştirmeye gayret eder. Öğrencilere başarılı ve sevecekleri bir geleceğe doğru atacakları adımlarda ve çizecekleri yol haritalarında onlara iyi bir rehberlik sunar ve bunun için var olacak tüm olanak ve imkanları öğrencilere tanıtır. Öğrencilerini bir dünya insanı olarak yetiştirmek için akademik ve sosyal tüm hayatlarını planlar ve onları yüksek bir bilgi seviyesi ile eğitir. Uluslar arası boyutta bir sanat insanı olmaları için hazırladığı ortamları onlara sunar ve onları bilgilendirir. Öğrencilerini gelecekte karşılaşacakları rekabet ortamındaki davranış biçimlerine ve sonuçlarına hazırlar ve onları bu konuda güçlü kılacak formüllerle besler ve eğitir.
Başarılar
THK tarafından düzenlenen resim yarışmasında ilçe 1, 2, 3. lüğü ve mansiyon ödülleri Bozüyük İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen resim yarışmasında ilçe 1. ve 2. liği Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay Cemiyeti işbirliğiyle düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlığı Gelecek resim yarışmasında il 1. liği Kütüphaneler haftası için düzenlenen resim yarışması ilçe 1. liği
Öğretim Şekli :tam gün
Pazartesi, Salı, Çarşamba 08:45 - 17:00 Perşembe, Cuma 08:45 - 16:10
doğalgaz
dolmuş
yok
Yenidoğan Mh. Doğankozu Cd. No:40 (Yenitoki Mevkii)
4,6 km
30 Resim - 30 Müzik
Yetenek Sınavı Değerlendirme Sonucuna Göre Yerleştirme Yapılmaktadır.
Henüz Mezun Vermemiştir.
Henüz Mezun Vermemiştir.
Masa Tenisi, Badminton
Tübitak 4007 çalışmaları sürmektedir.
Amatör çalgı festivali gerçekleştirildi.
Erasmus kapsamında çalışmalar sürdürülmekte.