BİLECİK / BOZÜYÜK - Bilecik Güzel Sanatlar Lisesi

Mrt

Bozüyük Amatör Çalgı Festivalinin başvuru tarihi uzatıldı. 05 Nisan 2024 Cuma gününe kadar uzatılmıştır. Kaçırmayın !!!!

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Sınav Takvimi

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretin yılı 2. dönem sorumluluk sınavı takvimi yayınlanmıştır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Ekim Ayı Boş Kontenjanlar İçin Yetenek Sınavında Yanlarında Bulundurulması Gereken Malzemeler

*35*50 ebetında duralit

*2B resim kalemi

*Kalemtraş

*Yumuşak ve iz bırakmayan silgi

*En az 4 adet resim kağıdı

Öğrencilerin kimliğinin yanlarında bulunması zorunludur.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Ekim 2023 Cuma günü saat 16:30´da okulumuz Bilecik Bozüyük Güzel Sanatlar  Lisesi'nde yapılacaktır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için 9. sınıf müzik alanında 24 , 10. sınıf müzik alanında 29 , 9. sınıf resim alanında 13, 10. sınıf resim alanında 15 boş kontejanımız bulunmaktadır. Bu boş kontenjanlar için 10-24 Ekim tarihleri arasında okulu gelerek öğrencimizin kimliği ile dilekçe ile başvuru yapabilirsiniz. 25 Ekimde müzik ve görsel alan sınavları olacaktır. Saat için başvuru durumuna göre bilgilendirme yapılacaktır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı eylül yetenek sınav sonuçları

Eyl

Eylül ayı ek yetenek sınavı başvuru ve randevu listesidir. Sınava girecek adayların yarım saat önce sınav alanında bulunması gerekmektedir.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için 9. sınıf müzik alanında 24 , 10. sınıf müzik alanında 29 , 9. sınıf resim alanında 15, 10. sınıf resim alanında 16 boş kontejanımız bulunmaktadır. Bu boş kontenjanlar için 11-22 Eylül tarihleri arasında okulu gelerek öğrencimizin kimliği ile dilekçe ile başvuru yapabilirsiniz. 27 Eylülde müzik ve görsel alan sınavları olacaktır. Saat için başvuru durumuna göre bilgilendirme yapılacaktır.

Ağu

Pansiyona Yatılılık İçin Başvuru Yapacak Olan Öğrenci Velilerimizin Dikkatine!

Okulumuzda Parasız/Paralı Yatılı olarak eğitim-öğretim görmek isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilen "2023-2024 PANSİYON KAYIT BELGELERİ" adlı kılavuzdaki açıklamaları okuyarak ve aşağıda belirtilen evrakları tamamlayarak 22.08.2023 - 25.08.2023 tarihleri arasında müdürlüğümüze başvurmalıdır.

PANSİYON KAYDI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

"2023-2024 PANSİYON KAYIT BELGELERİ"

1. Nüfus cüzdanının aslı ve 1 adet fotokopisi

2.Öğrencinin yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı olmadığına dair resmi veya özel sağlık kurum/kuruluşlarından alınacak sağlık raporu (Tek hekimden olabilir).

3.Öğrenci ailesinin maddi durumunu gösteren beyanname (EK-1) ve Ekleri.

a.      Yetkili kurumlardan alınacak maaş bordrosu veya vergi dairelerinden alınacak vergiye esas vergi matrahını gösterir belge, 2022 Yılına ait her türlü gelir maaş ek ders döner sermaye, ikramiye, her ne türlü gelir olursa olsun bordroya yansıtılacak.

b.      Aile nüfus kayıt örneği (Veli üzerinden alınacaktır)

c.       Velinin ve çalışıyorsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu kendi ana-babası ile ilgili tedavi yardımı beyannamesi veya mahkeme kararı örneği, varsa diğer bakmakla yükümlü olduğu şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği ve kontenjanla ilgili belgeler.

4. Ortaokuldan parasız yatılı veya burslu mezun olan öğrenciler için DPY veya burslu öğrenci olduklarını gösteren belge (Mezun olduğu okul müdürlüğünden alınacaktır.)

5. Pansiyona yatırılacak 1.taksit makbuzu (paralı yatılı öğrencilerden yatılılığın birinci taksiti olan 2875,00 TL peşin olarak makbuz karşılığında alınır ve öğrencilerin pansiyon iaşe bedeli olarak kullanılmak üzere Okul Sayman Mutemedine yatırılır). Eksik ve onaysız belgelerle yapılacak kayıt başvurularından doğacak olumsuz sonuçlardan öğrencimiz ve velisi sorumludur.

Tem

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı içiç müzik alanında 25 , görsel sanatlar alanında 19 boş kontenjanımız bulunmaktadır. Bu kontenjanlara başvuru yapabilmek için 7-11 Ağustos tarihleri arasında e okul sistemi üzereinden tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Tem

Okulumuza kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencşlerimiz 17-19 Temmuz 2023 tarihleri arasında kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Tem

Güzel Sanatlar Liseleri yetenek sınavları görsel sanatlar alanı öğrencilerinin aşağıdaki malzemeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir.