BİLECİK / BOZÜYÜK - Bilecik Güzel Sanatlar Lisesi

Nis

Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği "Çanakkale Ruhu" adlı resim yarışmasında öğrencilerimiz Jane CANKURT İlçe 1. si , Naz Tuana GÖVEM iLÇE 2. olmuştur.

Nis

Kütüphane Haftası açılışı Sayın Kaymakamımız Adem ÖZTÜRK’ün katılımlarıyla okulumuzda gerçekleşti. Kütüphane ile ilgili yaptığımız resim yarışmasında  9.sınıf öğrencimiz Naz Tuana GÖVEM 1.olmuştur. Kısa bir müzik dinletisiyle program sona ermiştir.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay cemiyeti arasında yapılan işbirliğiyle düzenlenen sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yarışmasında okulumuz öğrencisi Ela Naz BAYRAK görsel kategoride il birincisi olmuştur öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ock

Eğitim Müfettişi Sayın Ali Naci AYDIN okulumuzu ziyarette bulundu.

Ock

Kaymakamımız Sayın Adem ÖZTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet ÇETİNKAYA ile birlikte iş insanı Hıdır AKYÜREK'in katkılarıyla salonumuzun açılışını gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz Resim Alanı öğrencileriyle Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesine gezi düzenledik. Resim bölümü öğrencilerimiz ileride tercih edebilecekleri bölümler hakkında Bilgi sahibi oldular.

Ara

24 Kasım Öğretmen Gününde emekli fizik öğretmeni Alper KARGI öğretmenimizi ziyaret ettik. Misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Ara

Okulumuzda yapmış olduğumuz 10 Kasım programında müzik öğretmenlerim Zafer KINA, Semra ATILGAN BOZARSLAN ve Doğan BOZARSLAN'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma programı kapsamında ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında okulumuz 10. sınıf öğrencimiz İrem Su CAN ilçe 3. olmuştur. Öğrencimizi kutluyoruz.

Ara

Okulumuzda "Çocuklarımız İlkyardımda Daha Güvende" projesi kapsamında ilkyardım semineri verilmiştir. İlkyardım eğitmeni Yağmur YILMAZ'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar haftasında farkındalık oluşturmak için öğrencilerimizle birlikte turuncu giyindik. Sizlerin yanında BİZ de varız dedik.

Cumhuriyetimizin 100. yılında okulumuzda düzenlenen turnuvalar ve kazananlar

Cumhuriyetinmizin 100. yılı kutlu olsun

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısı 20.10.2023 Cuma günü saat 16:30da okulumuzda gerçekleşmiştir.